Femke Giebels
Sportfysiotherapeut
Msc. Manueel therapeut

Naar de website
 

Fysio 058

Fysio 058 is een jonge, dynamische, vooruitstrevende praktijk, die streeft naar het beste resultaat voor haar klanten. Kwaliteit, een goede service en persoonlijke aandacht naar onze klanten vinden wij belangrijk in onze praktijk. Dit willen wij u bieden binnen een vertrouwelijke en betrokken sfeer.

 

Tijdens sportbeoefening stelt u hoge eisen aan uw lichaam. Fysio 058 heeft tot doel de daaruit voortvloeiende lichamelijke klachten te verhelpen en te voorkomen. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om klachten aan spieren en gewrichten die zich uiten tijdens sportactiviteiten. Ons team beschikt over veel kennis en ervaring wanneer het gaat om het leveren van prestaties in de topsport, met deze kennis staan wij ook graag klaar voor de recreatieve sporter. Onze manier van werken is effectief en maakt verbeteringen mogelijk.

Fysio 058 werkt samen met diverse sporters, sportteams en sportclubs. Kijk voor meer informatie over wat Fysio 058 voor u kan betekenen op www.fysio-058.nl. Fysio 058 wil u graag van dienst zijn door te doen waar we goed in zijn; Uw lichaam verdient de beste behandeling!

Adres

Routeberekening
Uw postcode:
Fysio 058
Elzenstraat 7
8924 JN Leeuwarden
Tel.: 058 - 7501735
Website: www.fysio-058.nl
E-mail: info@fysio-058.nl